V dňoch 16. až 22. augusta 2021 sa pedagogickí
zamestnanci zúčastnili v rámci programu Erasmus+ pracovnej stáže na Malte.
Témou mobility bola agrikultúra
a gastronómia, preto bol aj program zostavený za účelom získania
informácií z danej oblasti:
-
edukačnú prehliadka olivových záhrad spojená s výkladom o pestovaní
olivovníkov a výrobe organického olivového oleja a spracovania olív
-
edukačná návšteva včelína spojená s výkladom o výrobe lokálneho typického
medu a výrobkov z neho
-
prehliadka najkrajších historických miest hlavného mesta Valletta, návšteva 5D
kina - prierez bohatou históriou Malty
-
edukačná návšteva ekofarmy spojená s workshopom prípravy 3 chodového menu z
miestnych organických potravín a produktov, vypestovaných na farme
-
návšteva miestnych viníc spojená s edukačnou prednáškou a ochutnávkou
vina a chuťoviek pripravených z lokálnych čerstvých produktov priamo vo
viniciach.
Priložené fotografie