My, študenti III.P sme si v rámci
odborného výcviku vyrábaliSYR.Čerstvé
mlieko sme uvarili na 37°C. Do zohriatého mlieka sme pridali 3 ml syridla
a trochu soli. Po cca 30 minútach sme syr v gélovej forme precedili v sitku
a v bavlnenej plienke. Syr sme nechali odkvapkať. Odkvapkaný syr sme
po cca 3 hodinách už servírovali. Podľa seba sme si ho dochutili soľou, sladkou
červenou paprikou a podelili sme sa s ním aj s našimi učiteľmi.
Veríme, že im chutil, nám rozhodne áno.
Terézia
Maliniaková III.P
Priložené fotografie
napíšte hľadaný text
aktuálne oznamy
Články školského časopisu
Naša cukráreň Študentský sen
Informácie o škole
Informácie o škole
Zoznam verejného obstarávania
projekty našej školy
Elektronická žiacka knižka
Video o našej škole
Zo života našej školy
Aktivity Erasmus+
Stredná odborná škola obchodu a služieb | |
---|---|
Okres | Krupina |
Kraj | Banskobystrický |
Riaditeľ | Mgr. Borbuliaková Anna |
sekretariat@sosoaskrupina.sk | |
Tel. | 045 / 55 12 403 |