Dňa 18.3.2022 sa žiaci SOŠOaS Krupina z odboru Cukrár kuchár Barbora Belláková a Mário
Kováč, spoločne so svojimi majstrami odborného výcviku Michalom Končekom
a Alenou Kaufmanovou, zapojili
do gastronomickej súťaži GASTRO CUP 2022
V hoteli Národný dom v Banskej Bystrici.
Predstavili sa s kompozíciou cukrárskych
dezertov na jarnú tému. Za svoje dezerty
Barbora Belláková získala striebornú
medailu a Mário Kováč bronzovú medailu .
Žiakom blahoželám k úspechua ďakujem za reprezentáciu školy.
Mgr. Anna
Borbuliaková, riaditeľka školy
Priložené fotografie
napíšte hľadaný text
aktuálne oznamy
Články školského časopisu
Naša cukráreň Študentský sen
Informácie o škole
Informácie o škole
Zoznam verejného obstarávania
projekty našej školy
Elektronická žiacka knižka
Video o našej škole
Zo života našej školy
Aktivity Erasmus+
Stredná odborná škola obchodu a služieb | |
---|---|
Okres | Krupina |
Kraj | Banskobystrický |
Riaditeľ | Mgr. Borbuliaková Anna |
sekretariat@sosoaskrupina.sk | |
Tel. | 045 / 55 12 403 |