Stredná odborná
škola obchodu služieb M.R. Štefánika
8,963 01 Krupina,
Ponúka vzdelávanie v akreditovaných kurzoch :
Pekár – Pekárka,osoby so záujmom získať odborné
vedomosti a zručnosti potrebné pre výkon činnosti pekár - pekárka, možnosťou
samo zamestnania.Celkový rozsah 240 hodín.
Cukrár – cukrárka,osoby so záujmom získať odborné vedomosti a
zručnosti potrebné pre výkon cukrárskych prác.Celkový rozsah 300 hodín.
Práca s čokoládou – modulové vzdelávanie:
· Výroba
čokoládových výrobkov a zdobenie čokoládou,celkový rozsah 60 hodín,
· Ozdoby
z čokolády,celkový rozsah 40 hodín,
· Výroba
čokoládových bonbónov,celkový rozsah
120 hodín.
Výroba tradičných jedál slovenskej kuchyne-
modulové vzdelávanie :
· Výroba
tradičných jedál zo slovenských regiónov,celkový
rozsah 60 hodín,
· Výroba
tradičných koláčov sladkých a slaných pochutín,celkový rozsah 50 hodín.
Pneuservisné služby v autoservise –
modulové vzdelávanie,osoby so
záujmom pracovať v opravárstve pri oprave pneumatík cestných motorových
vozidiel. Vzdelávanie je určené pre uchádzačov s min. základným vzdelaním alebo
so stredným odborným vzdelaním v inom učebnom odbore.
· Pneuservisné služby v autoservise,celkový rozsah 50.
Krajčír,
krajčírka- modulové vzdelávanie,osoby so záujmom získať odborné vedomosti a zručnosti potrebné pre činnosti
krajčírskych zručnosti,
· Základy ručného a strojového šitia,celkový rozsah 40 hodín,
· Sukňový odev,celkový rozsah 40 hodín,
· Nohavicový odev,celkový rozsah 60 hodín,
· Kabátový odev,celkový rozsah 170 hodín,
· Jednoduchý odevný výrobok, celkový rozsah 50 hodín.
Termíny
akreditovaných kurzov v školskom roku 2024/2025
Cukrár – cukrárka10.1.2025 – 27.2.2025 (35 dní) predpokladaný
termín skúšky 28.2.2025.
Pekár – Pekárka13.1.2025 – 26.2.2025 (33 dní) predpokladaný
termín skúšky 27.2.2025.
Práca s čokoládou – modulové vzdelávanie:
Výroba čokoládových výrobkov
a zdobenie čokoládou 3.2.2025 – 12.2.2025 (9 dní) predpokladaný termín skúšky
13.2.2025.
Ozdoby z čokolády6.2.2025 – 12.2.2025 (6 dní)
predpokladaný termín skúšky 13.2.2025.
Výroba čokoládových bonbónov
9.12.2024 – 22.1.2025 (17 dní) predpokladaný termín skúšky 13.2.2025.
Výroba tradičných jedál slovenskej kuchyne -
modulové vzdelávanie
Výroba tradičných jedál zo
slovenských regiónov 17.2.2025 – 27.2.2025 (9 dní) predpokladaný termín skúšky
28.2.2025.
Výroba tradičných koláčov
sladkých a slaných pochutín 17.2.2025 – 25.2.2025 (7 dní) predpokladaný termín
skúšky 28.2.2025.
Pneuservisné služby v autoservise3.2.2025 – 14.2.2025 (7 dní) predpokladaný
termín skúšky 17.2.2025
Krajčír, krajčírka - modulové vzdelávanie
· Základy ručného a strojového šitia 13.1.2025 – 24.2.2025
(10 dní) predpokladaný termín skúšky 27.2.2025.
· Jednoduchý odevný výrobok13.1.2025 – 24.2.2025 (12,5 dňa) predpokladaný termín skúšky
27.2.2025.
· Sukňový odev 13.1.2025 – 24.2.2025 (10 dní)
predpokladaný termín skúšky 27.2.2025.
· Nohavicový odev 13.1.2025 – 24.2.2025 (15 dní)
predpokladaný termín skúšky 27.2.2025.
· Kabátový odev
V prípade záujmu pošlite vyplnenú prihlášku spolu s
prílohami na e-mail: Sekretariát školysekretariat@sosoaskrupina.sk,kontakt:0455512403
Poplatok za kurz je vypočítaný
z aktuálnych cien surovín, režijných nákladov a mzdy lektora.
Poplatok pre žiakov našej školy bude vo výške
nákladov na použité suroviny počas kurzu.
Ak máte záujem o refundáciu cez ÚPSVaR SR, po zaslaní prihlášky Vás
budeme kontaktovať, aby ste si prišli potvrdiť žiadosť o rekvalifikáciu, ktorú
si vyzdvihnete na príslušnom ÚPSVR. Potvrdenú žiadosť je potrebné zaniesť na
príslušný úrad práce.
Priložené dokumenty
Dátum | Názov | Veľkosť a typ |
---|---|---|
03. 12. 2024 | Termíny akreditovaného vzdelávania | 156 kB [pdf] |